Elke keer nam ik het mezelf weer voor:

‘’Nu ga ik afvallen en het gaat me lukken’’.

Ik begon fanatiek met sporten, maar na een tijdje zwakte het toch weer af. Toen ik op mezelf ging wonen was ik er klaar mee. Ik wilde echt aan mezelf gaan werken en was bereid hier alles voor te doen. Het trainen met een coach heeft voor mij zoveel voordelen gehad. Ik ben door Leon in gaan zien op welke manieren ik het best kan trainen, waar mijn valkuilen zitten en hoe ik deze het best aan kan pakken. De afgelopen maanden heb ik mezelf goed leren kennen en als ik nu een tegenslag heb, grijp ik niet gelijk naar eten of kan ik mezelf goed terug op het rechte pad zetten. Sporten is voor mij echt een uitlaatklep geworden en dat had ik 8 maanden geleden absoluut niet gedacht. Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel en ben trots op wat ik al heb bereikt. Ik ben er nog lang niet, en er zullen vast nog tegenslagen komen maar ik ben er niet meer bang voor. Deze keer ga ik niet afzwakken en ga ik nog veel meer bereiken dan dat ik nu al heb gedaan.

suzanne-1

Suzanne Baltes