fitlab: personal training, lifestyle changing, exclusive gym


In een kleinschalige intieme setting is fitlab: zo gebouwd om aan jouw specifieke doelen te werken. De gym bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle training.

personal training

Gezondheid en fitheid is voor iedereen anders. Er is hierin geen ‘one size fits all’, omdat ieder lichaam uniek is en daarbij zijn eigen mogelijkheden en doelen heeft.  Er is echter één ding dat voor ons allemaal geldt. Resultaten zien is wat telt. Het bereiken van jouw gewenste resultaat doe je in onze visie met krachttraining.

Lees verder

lifestyle changing

Omdat wij niet geloven in een dieët met een einddatum werken wij naar duurzame veranderingen.  Tijdens je eigen proces leer je onze adviezen toe te passen in het dagelijks leven.

Lees verder

lifestyle changing

Omdat wij niet geloven in een dieët met een einddatum werken wij naar duurzame veranderingen.  Tijdens je eigen proces leer je onze adviezen toe te passen in het dagelijks leven.

Lees verder

exclusive gym

Onze gym is exclusief toegankelijk voor members die één van onze programma’s volgen en daarnaast nog extra trainingen aan hun programma willen toevoegen.

Lees verder

exclusive gym

Onze gym is exclusief toegankelijk voor members die één van onze programma’s volgen en daarnaast nog extra trainingen aan hun programma willen toevoegen.

Lees verder

manage your trainingfrom anywhere, any time

Fitlab portal

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, bijzonderheden en blog updates.

Trainingsschema’s

Of je nu op vakantie bent of in de gym traint. Jouw persoonlijke trainingsschema staat altijd voor je klaar.

Voedingsschema’s

Bekijk via de app de door jouw trainer gemaakte persoonlijke voedingsschema’s.

Plan je trainingen

Op eenvoudige wijze trainingen met je trainer inplannen of boek de gym voor jezelf. In twee klikken geregeld.

Volg je progressie

Weet jij wel of je vooruitgang aan het boeken bent? Zowel trainers als leden kunnen voortgang bijhouden en resultaten meten. De fitlab app zet voor jou alles op een rij.

Track je macro’s

In minder dan vijf minuten per dag heb jij overzichtelijk in beeld of je voldoende eiwitten/koolhyraten en vetten eet.

leon lammers

personal trainer

Leon Lammers is naast eigenaar van fitlab ook als personal trainer actief.
Leon is een trainer die bekend staat om zijn no-nonsens aanpak.

Lees meer over Leon

paloma garcia gomez

personal trainer

Paloma Garcia Gomez is naast personal trainer,
hoofdverantwoordelijke voor de groepstrainingen van fitlab for her:

Lees meer over Paloma

vraag vandaag nog een proeftraining aan

Ben jij geïnteresseerd in een persoonlijke training en zou je graag willen ervaren wat het inhoudt om aan jouw persoonlijke doelen te werken? Vraag dan vrijblijvend een proeftraining aan.

Klik hier

Uw personal trainer is de stok achter de deur. Weer of geen weer, zin of geen zin: uw personal trainer wacht op u en zorgt ervoor dat u uw eigen doelen te alle tijden voor ogen houdt en helpt u deze te bereiken. Met een personal trainer zijn trainingen zeer doelgericht en effectief. Meer resultaat in minder tijd.

Enkele voorbeelden om te beginnen met personal training:

  • Op zoek naar begeleiding in zowel lichaamsbeweging als voeding.
  • Al een tijd aan het sporten, maar wil er nu eens een keer er echt helemaal voor gaan en een specifiek doel willen bereiken.
  • Vanwege een aankomend huwelijk een optimaal en snel resultaat willen om in die droomjurk te passen.
  • Gezond en fit je zwangerschap door. Of juist snel weer slank en fit na de zwangerschap.

Absoluut! Wij geven ook trainingen bij mensen thuis, op werk of buiten. Neem contact op voor verdere vragen

Er zijn veel factoren betrokken bij het bepalen van een wekelijkse frequentie die geschikt is voor jou en de bijbehorende doelstelling. Denk aan: je huidige algehele conditie, doelstelling, belastbaarheid, tijd en meer. Wij raden aan om in ieder geval twee maal per week te trainen.

Het oriënterend gesprek is uiteraard gratis en totaal vrijblijvend. Dit gesprek vind plaats bij fitlab aan de brinkstraat 121 in Enschede onder het genot van een kop koffie of thee. Hier maken we kennis en wordt snel duidelijk wat wij voor jou kunnen betekenen en of we aan de slag kunnen gaan.

Omdat elke mens uniek is en omdat Fitlab op maat werkt kunnen de prijzen variëren per persoon afhankelijk van de doelstellingen en de middelen die nodig zijn om het doel te behalen.

U kunt gerust een afspraak maken met fitlab voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of proeftraining, dan kunnen de mogelijkheden en kosten besproken worden.

jong en oud, dik of dun, beginnende sporter of atleet, man of vrouw. De intensiteit en belastbaarheid is voor iedereen anders en is altijd volledig op maat. In een vooraf afgesproken periode gaan we er samen voor zorgen dat jouw doel behaald wordt. In deze periode leer je alles over trainingen, spieren, stofwisseling, gezonde voeding en hoe je de rest van je leven gezond kunt leven.

Wanneer je onder behandeling bent van een arts of fysiotherapeut is het goed om in overleg met hen te bepalen of je Personal Training kunt volgen en waar je rekening mee moet houden. Houd rekening met dit advies. Je kunt ook altijd vragen of je arts of fysiotherapeut contact opneemt met Fitlab. Personal Training kan vaak dienen als aanvulling op een behandeling en er wordt bij de training rekening gehouden met eventuele beperkingen.